BOP

"een prachtig Open(lucht) Podium voor amateurs en professionals"

Wat is Bilthovens Open Podium?

Het Centrum van Bilthoven wordt vernieuwd, met oog voor kwaliteit en ontmoetingsmogelijkheden voor de bewoners. Wat zou er mooier zijn als er op het vernieuwde Vinkenplein een hedendaagse versie van een muziektent zou komen: een prachtig Open(lucht) Podium voor amateurs en professionals.

Dit Bilthovens Open Podium, een voor ieder toegankelijke openluchtvoorziening moet vanaf voorjaar 2017 een ontmoetingsplek worden in het hart van Bilthoven, voor amateurs en professionals, liefhebbers en beoefenaars, nieuwsgierig winkelend publiek, recreanten en toevallige passanten. Maar ook een (eerste) kennismaking met het lokale en regionale aanbod aan podiumkunsten. Voor bezoekers uit Bilthoven, uit de andere kernen of uit de buurgemeenten. Het Open Podium biedt aan jonge en oudere kunstbeoefenaars de mogelijkheid zonder teveel belemmeringen voor publiek op te treden.

Voorlopig is het nog niet zo ver. Voorlopig blijft het nog even bij plannen maken, samen met gemeente, winkeliers en  betrokken muziekgroepen en andere belangstellenden. Maar wij zullen, tot het Open Podium op het Vinkenplein een feit is, ons incidenteel op verschillende plekken in het dorpscentrum presenteren. Op die manier leggen wij nu al verbindingen tussen al het talent dat ons dorp rijk is en geven we een voorproefje van de uiteindelijke programmering.

Voor meer informatie ga naar http://www.bilthovensopenpodium.nl/