Bilthoven bouwt

Belangrijke veranderingen
De bouw aan een nieuw en duurzaam centrum voor Bilthoven is in volle gang. De belangrijkste verandering in de afgelopen jaren is de aanleg van twee onderdoorgangen bij het spoor en de oplevering van het geheel vernieuwde stationsgebied. Ook de nieuwbouw van het gebouw ‘Melchior’ waar nu o.a. de ING Bank is gevestigd was opnieuw een mijlpaal.

Vinkenplein en Kwinkelier
Er worden op dit moment verschillende nieuwbouwprojecten uitgevoerd in het centrum van Bilthoven. Waaronder de bouw van woningen met winkels en horeca op het Vinkenplein. Ook De Kwinkelier wordt stap voor stap opnieuw gebouwd of gerenoveerd. Een complex samenspel van ruimtelijke opgaven in samenspraak met een groot aantal belanghebbenden.

Informatiecentrum
Het informatiecentrum Bilthoven Bouwt, aan de Julianalaan 1 in Bilthoven, is tijdens de openingstijden van de Bilthovense Boekhandel toegankelijk voor bezoekers. U vindt er informatie over de centrumplannen. Er staat een grote maquette van het toekomstige centrum opgesteld en u vindt er informatiepanelen en sfeerimpressies.

Informatie
Kijk voor meer informatie over Plan Centrum Bilthoven op de website van de gemeente De Bilt. Wilt u een virtuele wandeling maken door het Centrumgebied en een indruk krijgen van de gerealiseerde plannen en de toekomstige plannen? Kijk dan hier.

Neem contact op

We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.