Corona Maatregelen

by Danny Timmer
in Home
Hits: 4

Coronavirus per Juli 2020 

De ondernemers in Bilthoven danken de inwoners van gemeente De Bilt voor hun steun in woord en daad tijdens de afgelopen maanden. 

“Wees loyaal en koop lokaal” is door u velen een gevolg aan gegeven.

Veel winkels hebben ook mede hierom hun bezoek aan hun webshop explosief zien stijgen.

Inmiddels zijn alle winkels gelukkig weer open. Ook de Horeca in Bilthoven gelukkig weer. Fijn dat dat weer kan. Het brengt leven en gezelligheid in ons winkelcentrum.

Wij staan voor veiligheid voor u als bezoeker en ook voor de veiligheid van onze medewerkers.  Hiervoor zijn door de overheid gedragsregels opgesteld.

De winkelier is verantwoordelijk voor de orde en veiligheid in de winkel en voor het naleven van deze gedragsregels. Van klanten wordt verwacht dat ze de gedragsregels volgen.

In noodgevallen kan de winkelier een beroep doen op handhaving door de overheid, net als bij winkeldiefstal.  

De winkelier ziet er op toe dat er niet meer mensen in de winkel zijn dan volgens het protocol is toegestaan, omdat dat risico’s voor verspreiding van het corona-virus meebrengt. De winkelier kan dus klanten vragen te wachten of later terug te komen. 

Alvast dank voor uw begrip.

Aanvullende informatie specifiek per Winkel in centrum Bilthoven
Download hier de lijst van alle winkels in Winkelcentrum Bilthoven, in de lijst vindt u belangrijke informatie over de winkels zoals website adres, e-mailadres of sociale media adressen.