Corona Maatregelen

In de afgelopen periode hebben we samen veel doorgemaakt. Ondanks de beperkende maatregelen wist u de weg of online of fysiek naar ons te vinden. De ondernemers in het centrum speelden telkens in op de maatregelen om zo goed als mogelijk hun klanten en gasten te blijven bedienen. “Wees loyaal en koop lokaal” was én is nog steeds voor velen het uitgangspunt om de lokale ondernemers verder te helpen. Daarvoor zijn wij onze klanten en gasten zéér erkentelijk! Samen zijn we er doorheen gekomen en weer op pad naar een nieuwe toekomst in een dynamisch en steeds mooier wordend centrum van Bilthoven!

Gelukkig is er ook steeds meer mogelijk. Langzamerhand opent de maatschappij zich weer. Wel onder de geldende en telkens veranderende regels die de overheid stelt. Als ondernemers in het Centrum van Bilthoven blijven wij onze klanten en gasten een veilige omgeving bieden. We doen er alles aan om binnen de mogelijkheden u zo volledig mogelijk ten dienste te staan. Ook blijven de vele online-initiatieven zoals webshops, thuisbezorgen en take-away nog altijd aangeboden.

Wilt u op de hoogte blijven van de gelden coronamaatregelen? Raadpleeg hiervoor de website van de overheid: Algemene Coronamaatregelen

AANVULLENDE INFORMATIE SPECIFIEK PER WINKEL

VIA DE WEBSITE VAN BETREFFENDE WINKEL

In de lijst van alle winkels in Winkelcentrum Bilthoven vindt u belangrijke informatie over de winkels zoals website adres, e-mailadres of sociale media adressen.

Neem contact op

We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.