Corona Maatregelen

PER 1 MAART 2021

De ondernemers in Bilthoven danken de inwoners van gemeente De Bilt voor hun steun in woord en daad tijdens de afgelopen maanden.

“Wees loyaal en koop lokaal” is door u velen een gevolg aangegeven. Veel winkels hebben ook mede hierom hun bezoek aan hun webshop explosief zien stijgen. Inmiddels zijn er een aantal winkels weliswaar weer op afspraak open. Raadpleeg hiervoor de website van de betreffende winkels.  Ook op onze Facebookpagina,    delen we deze informatie en  acties  van diverse  winkels. Voor de  Horeca blijft het spannend in  Bilthoven wanneer deze weer (beperkt) open mogen..  Er worden diverse Take-Away maaltijden in ons dorp aangeboden.  Alle beetjes helpen.

We kijken met elkaar uit naar betere tijden.

Het brengt leven en gezelligheid in ons winkelcentrum.

Wij staan voor veiligheid voor u als bezoeker en ook voor de veiligheid van onze medewerkers. Hiervoor zijn door de overheid gedragsregels opgesteld.

De winkelier is verantwoordelijk voor de orde en veiligheid in de winkel en voor het naleven van deze gedragsregels. Van klanten wordt verwacht dat ze de gedragsregels volgen. In noodgevallen kan de winkelier een beroep doen op handhaving door de overheid, net als bij winkeldiefstal. De winkelier ziet erop toe dat er niet meer mensen in de winkel zijn dan volgens het protocol is toegestaan, omdat dat risico’s voor verspreiding van het corona-virus meebrengt. De winkelier kan dus klanten vragen te wachten of later terug te komen. Alvast dank voor uw begrip.

AANVULLENDE INFORMATIE SPECIFIEK PER WINKEL

VIA DE WEBSITE VAN BETREFFENDE WINKEL

In de lijst van alle winkels in Winkelcentrum Bilthoven vindt u belangrijke informatie over de winkels zoals website adres, e-mailadres of sociale media adressen.

Neem contact op

We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.