Berg & Berg

Voor wonen en slapen
Op een geheel nieuwe locatie aan de Vinkenlaan in Bilthoven is een showroom verrezen die zijn weerga niet kent. Eigenlijk zijn het twee winkels. Een geheel gericht op woningstoffering en vloerbedekking, de ander toont de top op het gebied van een goede nachtrust: Auping. De twee vullen elkaar bijzonder goed aan.

Auping puur Nederlandse nachtrust
Al meer dan 130 jaar werkt Auping uit Deventer aan de beste manieren om uit te rusten. Elk bed en matras wordt gemaakt met aandacht voor detail, het milieu en de toekomst. In de showroom van Berg&Berg staat een grote collectie bedden waaronder de beroemde Auping Auronde en diverse boxsprings. De keuze in slaapcomfort is enorm en de specialisten van Berg&Berg helpen u graag bij het bepalen van uw keuze.

Raam
Berg&Berg biedt een ongekende hoeveelheid keuzemogelijkheden op het gebied van raambekleding en zonwering. Of het nu gaat om (plissé)gordijnen, shutters, binnen- of buitenzonwering, Berg&Berg heeft het in huis. De keuze in stoffen voor gordijnen is grandioos. Prachtige stoffen van De Ploeg, Loft79, Kendix en anderen.

Vloer
Bij Berg&Berg kunt u terecht voor veel verschillende soorten vloerbedekking. Er is een ruime keuze uit de populaire pvc-vloeren. Daarnaast is ook de duurzame linoleum vloer van Forbo (Marmoleum) verkrijgbaar. Natuurlijk is het traditionele tapijt ruim vertegenwoordigd. Toch liever een harde vloer? Dat kan met laminaat-, vinyl- en parketvloeren.

Wand
Behang is terug van weggeweest! Met niets anders geef je zo snel een andere look aan je interieur. Van bloemen tot bijzondere structuren en van bescheiden tot opvallend: behang is hot. De ruime collectie dessins bevat onder andere behang van het merk Eijffinger.

Kom naar Berg&Berg, de binnenhuisadviseur in de regio, om u te laten adviseren!

Gerelateerde winkels
Neem contact op

We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.