Beter Horen

Kom weer in contact!
Juist in deze tijd is goed horen van groot belang. Om uw werk te kunnen doen en al het nieuws te kunnen volgen. Maar bovenal om met elkaar in contact te blijven. Beter Horen staat graag klaar om u weer in contact te brengen met de wereld om u heen!

Hoort u goed?
Kent u deze uitspraken? “Wat staat de tv zacht”, “Wat mompel je”, “Wat klink je ver weg” en “er zit ruis op de lijn”! En komt het steeds vaker voor dat u dit zelf zegt?

Tijd voor actie!
Wanneer uw gehoor eenmaal achteruit gaat, wordt het niet vanzelf beter. Sterker nog: uw gehoor blijft achteruitgaan. Voor veel mensen betekent gehoorverlies ook verlies van sociale contacten. Want hoe leuk is een feestje of een verjaardag als u niet kunt meepraten? En is een avondje theater echt genieten als u die hoge tonen allemaal mist?

‘Betere oren’
Beter Horen helpt u graag om weer te kunnen genieten van al die mooie geluiden om u heen. Op uw tempo en met een oplossing waar u achter kunt staan. Het begint met gewoon eens een afspraak maken voor een hoortest. Dan weet u direct waar u aan toe bent. Kom gerust eens naar de winkel voor een afspraak! Beter Horen zorgt voor ‘Betere Oren’.

Gerelateerde winkels
Neem contact op

We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.