Bilthovense
Boekhandel

Een begrip
Op een van de mooiste plekjes van Bilthoven, vlak bij het station, vinden we De Bilthovense Boekhandel. Gevestigd in een pand ontworpen door de architect Willem Dudok. In haar ruim tien jarig bestaan is deze boekhandel uitgegroeid tot een begrip!

Ike Bekking en haar winkel
Eigenaresse Ike Bekking heeft niets aan het toeval overgelaten om haar boekhandel aantrekkelijk te maken. Allereerst is daar natuurlijk een flinke collectie boeken, zowel fictie als non-fictie, boeken, E-books en luisterboeken, smaakvol gepresenteerd in diverse hoeken en op genretafels. Opvallend is de grote en aantrekkelijke kinderboekenhoek en ook de kookboekenhoek is rijk gevuld. Ike heeft in de winkel al vele, druk bezochtebijeenkomsten georganiseerd, zoals Meet en Greets met schrijvers en lezingen door diverse bekende en minder bekende auteurs. “Het is dan ook niet alleen een boekhandel, maar ook een ontmoetingsplek”, aldus Ike Bekking.

Actuele website
De website van De Bilthovense Boekhandel is al een feest op zich, actueel en bij de tijd. Al het nieuws wordt direct vermeld en is een bron van inspiratie. In de rubriek ‘Boekentips’ beschrijven medewerkers hun favoriete boek. Onder ‘Agenda’ kondigt De Bilthovense Boekhandel de diverse evenementen aan. Bestellen via de website kan ook!

Top Tienen
Voor wie geen keus kan maken en toch met de neus in een boek wil duiken, is er de pagina met diverse Top 10’s. De Libris Top 10, maar ook de Literatuur-, Spanning-, Kind-, Non-fictie-, Kookboeken- en de E-books Top 10! Stuk voor stuk geven zij een actueel overzicht van wat er leuk of interessant is om te lezen.

Lekker snuffelen
Natuurlijk is het ook heerlijk om te komen snuffelen. De winkel biedt daar alle gelegenheid voor en desgewenst kunnen de medewerkers in passend advies voorzien. Zo kom je op ideeën en ga je de deur uit met heel veel leesplezier.

Gerelateerde winkels
Neem contact op

We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.