Boon Makelaars en Taxateurs

Van huis uit thuis in huizen
Boon Makelaars is sinds 1948 een gerenommeerd en professioneel makelaarskantoor dat reeds drie generaties lang vertrouwd is met alle facetten van onroerend goed in diverse prijsklassen in onze regio.

Zowel bij aankoop als verkoop kunt u verzekerd zijn van persoonlijke begeleiding van een deskundige en ervaren makelaar die oog heeft voor alle details en eigenschappen van een woning. Boon makelaars weet de juiste waarde in te schatten en tegen de beste prijs te verkopen c.q. aan te kopen.

Verkoop
De deskundige en enthousiaste inzet en het uitgebreide netwerk van NVM Boon Makelaars maakt het mogelijk uw woning binnen afzienbare tijd te verkopen tegen de voor u meest gunstige prijs en voorwaarden. Van de woning wordt vanzelfsprekend een uitgebreide en representatieve verkooppresentatie gemaakt met professionele foto’s, plattegronden, meetstaten en vermelding van specifieke kenmerken, die ook op Funda wordt gepubliceerd.

Aankoop
Het aankopen van een eigen woning is vaak de meest kostbare aanschaf in uw leven. Het is vanzelfsprekend dat u voldoende zekerheid wilt hebben dat de woning ook voldoet aan uw wensen, u niet te veel betaalt en dat u achteraf niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Boon Makelaars helpt u graag bij het zoeken en verkrijgen van een nieuwe woning.

Huur en Verhuur
Wilt u een woning huren of verhuren? Boon Makelaars kan u daarbij helpen. Zij informeren u over de juridische en fiscale aspecten rond de huur of verhuur van de woning en maken de (ver)huurovereenkomst. Het is bovendien mogelijk om een vrijblijvende zoekopdracht te starten naar een passende huurwoning.

Bedrijfs onroerend goed
Boon Makelaars kan u  van dienst zijn op het gebied van bemiddeling bij verhuur en verkoop van bedrijfs onroerend goed zoals bijvoorbeeld winkels, kantoren of andere bedrijfsruimten. Ook kunnen zij voor u  op zoek gaan naar commercieel onroerend goed en u op de hoogte houden van nieuw aanbod.

Gerelateerde winkels
Neem contact op

We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.