Brandon Kappers

Haar weerspiegelt je persoonlijkheid!
Het weerspiegelen van iemands persoonlijkheid met de natuurlijke staat van het haar, dat is de filosofie van Sassoon, een van de door Brandon Kappers gebruikte haarverzorgingsproducten. Brandon Kappers gelooft, net als Sassoon, dat schoonheid voor iedereen iets anders is. Bij Brandon Kappers ontwerpen onze kappers voor iedere klant een coupe. Zo zit uw haar ‘s ochtends al snel in model en hoeft u het alleen nog te finishen met een styling product zoals glans of hold.

Door oprechte interesse, jarenlange ervaring en vakmanschap biedt Brandon u de ultieme salonbeleving. In een sfeervolle en luxe salon krijgt u persoonlijke aandacht en uitgebreid advies.

Filosofie en sfeer
De Brandon filosofie draait om ervaring, kennis en inzicht. U staat daarbij centraal en zij denken met u mee om een coupe en kleur te creëren die uw persoonlijkheid perfect naar voren brengt. In de salon zijn speciale zones ingericht met ieder een uitzonderlijk rustige sfeer. Zodra u binnenkomt ervaart u een oase van warmte en rust.

Werkwijze
De stylisten en kleurspecialisten werken volgens de Brandon filosofie. Allereerst wordt gekeken wat het beste bij u past en wat uw sterkste punten naar voren brengt. Zij streven er altijd naar om u een perfect passende coupe en kleur te adviseren en te geven.

Laatste trends
Alle medewerkers bij Brandon kappers hebben een uitgebreide kennis als het gaat om uw haar. Zij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends, direct vanaf de catwalks in steden als Milaan, Barcelona, Londen, New York en Parijs.

Sassoon en Olaplex
In de salon gebruikt Brandon diverse merken. Zij werken voornamelijk met de producten van Sassoon. Dit merk weerspiegelt de persoonlijkheid van Brandon. Zij geloven er namelijk in dat schoonheid voor iedereen iets anders is. De producten van Sassoon maken dit mogelijk. Naast Sassoon gebruiken zij ook producten van Olaplex.

Gerelateerde winkels
Neem contact op

We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.