Broekman Calis Makelaars

The Art of Living
Het kantoor van Broekman Calis Makelaars is een gezellige plek in het centrum van Bilthoven waar je altijd terecht kunt voor een informatief gesprek. De dienstverlening bestaat uit bemiddeling bij aan- en verkoop, het verzorgen van taxaties voor financiering en het helpen bij een aankoopbeslissing. Ook advies omtrent belastingzaken, bij scheiding en als er om wat voor reden dan ook een rechtszaak gevoerd moet worden waar onroerend goed een rol bij speelt. Ook bij huur of verhuur staat Broekman Calis u bij. Hun slagzin is niet voor niets: The Art of Living.

Hoge segment
Broekman Calis Makelaars heeft een ruime ervaring. Dit geldt voor alle soort panden van appartement tot eengezinswoning, maar zeker ook voor het hoge segment. Zij hebben voor dit laatste echt een specialisme ontwikkeld en zijn hierin zeer succesvol.

Starters
Starters zijn bij Broekman Calis aan het goede adres. Als starter helpen zij u graag de weg te vinden op de soms ingewikkelde woningmarkt. Zij zijn er ook om u te behoeden voor eventuele valkuilen. Voor starters hanteren zij een speciaal tarief.

Helder en duidelijk
Broekman Calis Makelaars is een helder en duidelijk kantoor. Makelen is een vak, hun vak. Dat doen ze door een persoonlijke relatie aan te gaan met de klant op basis van wederzijds vertrouwen. Alleen dan zijn zij in staat u zo goed mogelijk te begeleiden gedurende het gehele traject. Uw belang staat voor hen altijd voorop.

Vrouwelijke touch
Broekman Calis heeft een vrouwelijke touch. De vrouwelijke eigenschappen zoals een goed ontwikkelde intuïtie, goed kunnen luisteren en geduld, komen buitengewoon goed van pas in het makelaarsvak. Uiteraard zijn de medewerkers goed opgeleid en beschikken zij over ruime ervaring en expertise in de vastgoedmarkt.

Gerelateerde winkels
Neem contact op

We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.