Bruna

De gezelligste winkel
Bruna is een heerlijke winkel. Je kunt er heen om te halen wat je nodig hebt, maar je kunt er ook leuk winkelen als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een origineel cadeau. Bij Bruna Bilthoven vind je een bonte verzameling van alles wat je nodig hebt en het leven plezierig maakt. Boeken, speelgoed, spellen, kranten, tijdschriften, maar ook papier- en schrijfwaren én zij hebben een grote collectie wenskaarten! Bovendien heeft Bruna Bilthoven een PostNL-postkantoor.

Lezen
Van huis uit is Bruna een boekhandel en vandaar dat er nog altijd een flinke collectie boeken op de plank staat. De actuele bestsellers en thrillers liggen uitnodigend op de tafels. Ook worden er (buitenlandse) kranten verkocht en er is een enorme wand met tijdschriften. Voor leesgierigen is er bij Bruna heel veel te vinden.

Spelen
Ook de collectie speelgoed en spellen groeit gestaag. Met het wegvallen van speelgoedwinkels in Bilthoven worden speelgoed en (bord)spellen een steeds belangrijker onderdeel van het aanbod van Bruna Bilthoven.

Werken
Papier- en schrijfwaren zijn al sinds jaar en dag belangrijke pijlers van het assortiment. Een pen, een inktvulling, een pak papier, maar ook enveloppen en alles wat je op kantoor of thuiskantoor nodig hebt. Ook ideaal voor schoolbenodigdheden!

Wensen
Er valt heel wat te wensen! Laat Bruna hiervoor nu werkelijk alles in huis hebben. Een verjaardag, trouwerij, rijbewijs gehaald of jubileum, voor alles is een kaartje. Ook voor een condoleance biedt Bruna een ingetogen en mooie collectie rouwkaarten.

Gerelateerde winkels
Neem contact op

We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.