Bubbles & Blessing

De sfeervolste ontvangst
Bij Bubbles & Blessings is het echt bijkomen en genieten van heerlijk eten in een bijzondere, sfeervolle omgeving. Het etablissement is smaakvol ingericht met comfortabel meubilair, authentieke wanddecoraties, verse bloemstukken en mooi servies, dit alles in opvallend pittige kleuren. Hier geniet je van een kopje koffie met huisgemaakt gebak van Bubbles & Bakery, een heerlijke lunch of een echt lekker diner. Ook voor een ontbijt met een vers broodje of een high tea met een stijlvolle etagère vol heerlijkheden ben je hier aan het juiste adres. En natuurlijk kun je hier altijd terecht voor een heerlijk glas bubbels! Proost!

Tearoom
Op de eerste verdieping bevindt zich de onvolprezen tearoom van Bubbles & Blessings. Deze weelderig ingerichte ruimte is uitstekend geschikt voor een bijeenkomst met familie, vrienden of collega’s. Het geheel wordt aangekleed met heerlijke dranken, gebak of hapjes. Men kan hier natuurlijk ook samen lunchen of genieten van een uitgebreid diner.

Bed & Breakfast
Onder de naam Bubbles & Bed biedt men ook overnachtingen aan in Bilthoven. De comfortabele kamers lenen zich uitstekend om te onthaasten. Midden in het centrum van Bilthoven, met gratis Wifi en een heerlijk a la carte ontbijt. De gasten worden vanzelfsprekend ontvangen met een flesje bubbels!

Gerelateerde winkels
Neem contact op

We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.