Burgersdijk Makelaars

Buitengewoon
Het logo van Burgersdijk Makelaars omvat het begrip ‘Buitengewoon’ en dat is niet voor niets.

Buitengewoon ervaren
In deze turbulente tijd in de woningmarkt is het belangrijk dat je als makelaar de markt door en door kent. Burgersdijk Makelaars is al ruim 60 jaar actief in de Makelaardij en kent de regio’s Driebergen, Zeist, De Bilt en stad Utrecht dan ook als zijn broekzak. Burgersdijk heeft inmiddels een vooraanstaande positie verworven, ook in het h ogere segment!

Buitengewoon actief
Burgersdijk Makelaars is niet alleen actief in de woning- en bedrijfsmakelaardij, maar ook in de advisering en verkoop van nieuwbouwprojecten en in advisering en taxaties van commercieel vastgoed. Met vier vestigingen en een enthousiast team van ruim vijftien medewerkers, waaronder acht makelaars en twee beëdigde bedrijfsmakelaars/taxateurs, zijn zij inderdaad Buitengewoon actief aanwezig in de woning- en bedrijfspandenmarkt. Burgersdijk beschikt daardoor bovendien over een groot netwerk, zodat zij in de eigen regio, maar ook daarbuiten, de vinger aan de pols kunnen houden.

Buitengewone kwaliteit
Bij Burgersdijk Makelaars staat het belang van de opdrachtgever altijd centraal. Het dagelijks adviseren en persoonlijk begeleiden van de opdrachtgevers is voor Burgersdijk dagelijkse praktijk. Kwaliteit in de dienstverlening is daarbij van het grootste belang. Kwaliteit wordt bij Burgersdijk Makelaars gewaarborgd door vakmanschap, toewijding, openheid en zorgvuldigheid.

Buitengewoon betrokken
Als trotse sponsor van diverse sportclubs en -evenementen in de regio toont Burgersdijk Makelaars zich bovendien buitengewoon maatschappelijk betrokken!

Gerelateerde winkels
Neem contact op

We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.