CS. Bilthoven

Delicatessen en brood, maar dan anders
Een aansprekende winkel aan het Emmaplein met een keur aan delicatessen en brood. Bovendien kun je er terecht voor een heerlijke lunch. CS. Bilthoven laat zich niet zo maar vangen in één term. Wel is duidelijk dat bij de aanblik van de lekkernijen bij CS. Bilthoven je het water in de mond zal lopen.

Vlaamsch Broodhuis
Inderdaad, CS. is ook verkooppunt van het Vlaamsch Broodhuis. Super lekker ambachtelijk bereid brood met hoogwaardige ingrediënten. Sinds 1996 bakt het Vlaamsch Broodhuis brood zoals topkoks koken, met een flinke dosis bezieling. Best bijzonder dat dit in Bilthoven dankzij CS. is te verkrijgen!

Een vitrine vol lekkernijen
CS. Bilthoven biedt ook heerlijke vleeswaren en kazen aan. We vinden er de beroemde worstjes van Brandt & Levie. Alles ligt mooi gerangschikt in de vitrine. Daarnaast zijn heerlijke vruchtensappen, biologische bieren (van o.a. Brouw Kamer) en wijnen te verkrijgen. Joan en Sanne van CS. Bilthoven vertellen u er graag alles over!

Kom je lunchen?
Met dit kopje lokt CS. Bilthoven je naar de lunchroom. De grote en gezellige ruimte ligt direct achter de winkel. De heerlijkheden uit de winkel, worden in het zicht bereid tot een smakelijke lunch. Met een heerlijk drankje, bijna zonder uitzondering biologisch. Dat is, zo midden op de dag, even écht genieten. Oh ja, de huisgemaakte soep is ook niet te versmaden.

Bijeenkomsten
Iets te vieren of een zakelijke bijeenkomst? Het ruime lunchroom-gedeelte biedt ook hier mogelijkheden voor. CS. Bilthoven kan de bijeenkomst voor u begeleiden met hun heerlijke delicatessen en dranken. Samen lunchen? Dat is natuurlijk geen probleem!

CS. Gastro Concepts
Catering op locatie is de specialiteit van CS. Gastro Concepts. Of het nu gaat om een diner of om een met catering begeleide zomerborrel, CS. Gastro Concepts verwent u met heerlijkheden van grote kwaliteit op een spraakmakende manier. Vraag naar de ongekende mogelijkheden!

Gerelateerde winkels
Neem contact op

We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.