De Mol Dranken
Specialist

Recht op je doel af
Met één blik weet je precies waar je moet zijn in de winkel. Hou je van Bordeaux of juist Italiaans, je vindt direct jouw wijn! Zowel wit, rosé en rood staan bij elkaar op streek of land. Dit geldt ook voor gedestilleerd. Heel vlot weet je de plek te vinden waar je overigens overstelpt wordt met jouw favoriete drank. Hulp nodig? Geen punt, het zeer ervaren team van De Mol wijst je de weg door de wijngaarden van de wereld of naar de beroemdste destilleerderijen.

Wijn voor elk moment
Wil je een wijn voor alle dag? Een lekkere smaakmaker na een dag hard werken? Een dagelijks glas bij het avondeten? De Mol weet je te verrassen met een goed en betaalbaar glas wijn. Ook als je wilt uitpakken bij een diner of jezelf en je gasten eens goed wilt verwennen met een topwijn, dan kun je bij De Mol heel goed terecht. Je vindt hier wijn uit de topwijngaarden van de Bordeaux en de Bourgogne, maar ook de top uit de nieuwe wereld zoals Salentein en Bernardus.

Whisky en gedestilleerd
De wand gedestilleerd is imposant. Met nadruk op de (Single Malt) Whisky’s. Overzichtelijk staat de wereldtop op dit gebied in de drankenwinkel. Whisky’s uit Schotland natuurlijk, van de bekende merken en streken, maar ook van kleine stokerijen. Maar ook whiskey uit Ierland en, geloof het of niet, uit Nederland! Verder natuurlijk Cognac, Rum en Gin. Ook hier geldt weer, alleen het allerlekkerste en -beste komt er in.

Partyservice
Heeft u thuis of op locatie een evenement te organiseren, dan kunt u gebruik maken van de Partyservice van De Mol DrankenSpecialist.

Gerelateerde winkels
Neem contact op

We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.