Duetz Dames- en Herenmode

Duetz sinds 1837 familiebedrijf
Duetz is specialist in exclusieve dames- en herenmode en al 160 jaar een familiebedrijf. In 2007 kregen zij het predicaat hofleverancier toegekend. In de winkel word je met heel veel plezier en vakkennis geholpen. Je krijgt alle aandacht en een goede service. Bovendien beschikt Duetz over een professioneel en deskundig atelier, waarbij de zojuist gekochte kleding met zorg vermaakt wordt als dat nodig blijkt.

Topmerken heren- en dames kleding
In de winkel vindt u zowel (maat)pakken als casual kleding van kwaliteitsmerken. Alles wordt smaakvol en overzichtelijk gepresenteerd. Op de afdeling herenmode tref je topmerken als Corneliani, Eduard Dressler, Eton, Profuomo, Eagle & Brown, Gant, Ralph Lauren, John Miller, Jacob Cohen, Denham, Gardeur, McGregor en natuurlijk het eigen kwaliteitslabel Duetz 1857.

Op de afdeling damesmode vind je vooraanstaande merken zoals Cambio, Comma, SET, Opus, NYDJ, Arma, Bloomings, Denham, Esqualo, Repeat, Superdry en Uno Due.

Kom op ideeën
Wie in de gezellige winkel rondkijkt, komt al snel op allerlei leuke ideeën. Er is veel moois te zien en het adviesteam van Duetz loodst je maar al te graag door de winkel om tot een unieke outfit te komen, inclusief smaakmakende accessoires. Maar ook als je op zoek bent naar een enkel nieuw kledingstuk zoals een blouse, overhemd, rok of broek weet men je steeds weer te verrassen met mooie dessins of kleuren.

Business outfit m/v
Ook voor een zakelijke outfit kun je bij Duetz goed terecht. Dat geldt zowel voor dames als voor heren. Goed gekleed verschijnen bij je klant? Een presentatie geven in precies de juiste outfit? Ook op dit onderdeel scoren de adviseurs van Duetz hoog. Zij voelen feilloos aan hoe ze je qua kleding de juiste uitstraling geven.

Kortom, welk seizoen het ook is, welke gelegenheid dan ook, bij Duetz zit je altijd eerste rang! Duetz heeft tevens filialen in Zeist, Hilversum en Bergen.

Gerelateerde winkels
Neem contact op

We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.