Ekoplaza

Het biologische paleis van Bilthoven
“We willen dat iedereen kan genieten van een gezonde, biologische leefstijl”, zegt Jan Peter Oosterloo, eigenaar van Ekoplaza Bilthoven. “Daarom bieden we goede producten voor een eerlijke prijs. Je kunt ervan op aan dat al onze producten 100% biologisch gecontroleerd zijn en we bieden onze boeren, telers en producenten hiervoor een goede prijs, zo dat zij in staat zijn de vertrouwde kwaliteit te leveren”.

Alles voor een biologische leefstijl
Ekoplaza Bilthoven staat voor biologisch en is onderdeel van een biologische supermarktketen. “Ekoplaza wil de mensen ondersteunen bij een gezonde, biologische leefstijl. We geloven dat de bodem de basis van alles is. Als we de aarde goed behandelen, levert deze gezonde, smakelijke producten op. Vol voedingsstoffen en rijk aan smaak, zonder synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Voedsel zoals het bedoeld is. Zulk voedsel vind je bij Ekoplaza Bilthoven”, vertelt Jan Peter.

Dagelijkse boodschappen en meer
Klanten kunnen bij EkoPlaza terecht voor hun dagelijks verse groente en fruit, brood, eerlijke zuivel, vlees en overige kruidenierswaren van biologische kwaliteit. Daarnaast biedt de winkel een uitgebreide selectie natuurlijke en eerlijke verzorgingsproducten, cosmetica, voedingsupplementen en meer.

Gerelateerde winkels
Neem contact op

We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.