Green & health

De bijzondere groene winkel
Op de Julianalaan treffen we een heel gezellige en bijzondere groene winkel aan. Green&Health is al meer dan 15 jaar een speciaalzaak op het gebied van vitaminen, mineralen, voedingssupplementen, homeopathie, fytotherapie en Bach-remedies. Ook natuurlijke cosmetica en haar- en huidverzorgingsproducten maken deel uit van het assortiment. Voor een leuk cadeautje is Green&Health ook zeker een bezoekje waard.

De missie
Een goede gezondheid wordt niet gedefinieerd als de afwezigheid van klachten, maar als een toestand van emotionele, geestelijke en lichamelijke balans, stelt Green&Health. Ieder mens heeft een vitale innerlijke kracht in zich die streeft naar optimale gezondheid. Voeding en supplementen die dicht bij de natuur staan kunnen een genezend effect hebben op het gehele lichaam.

Health is wealth
Volgens Green&Health is de kans klein dat je alle voedingsstoffen in de juiste verhouding binnen krijgt. Zelfs als je gezond en gevarieerd eet is dit nog een behoorlijke opgave. De oorzaken hiervan zijn o.a. gronduitputting, luchtvervuiling, snelle groei, langdurige opslag en transport.

Het kan dus nodig zijn om extra voedingsstoffen in de vorm van voedingssupplementen in te nemen. Green&Health wil eraan bijdragen de gezondheid te handhaven en te verbeteren met bijvoorbeeld vitamines en mineralen die het lichaam (en dus de lichaamscellen) in optimale conditie brengen en houden. Het doel is zowel ziekten te voorkomen als te behandelen. Naast wat je eet en drinkt is ook wat je op je huid en haar smeert van invloed op je gezondheid.

Advies
Vanzelfsprekend kun je bij Green&Health in de winkel terecht voor advies op het gebied van voedingssupplementen en verzorgingsproducten.

Gerelateerde winkels
Neem contact op

We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.