Groen Flora

Bloembinders van topkwaliteit
Bloemen, bloemen en nog eens bloemen. U waant zich even in het paradijs. Geuren en kleuren komen als een warme deken over u heen. Groen Flora is werkelijk een prachtige winkel!

Prachtige boeketten
De ervaren bloembinders van Groen Flora maken met uitsluitend verse bloemen van hoge kwaliteit schitterende boeketten. Boeketten met een klassieke, moderne, romantische of stoere uitstraling. Zij zien het als een creatieve uitdaging om originele creaties voor u te maken.

Vazen en eyecatchers
Naast een ruim assortiment aan bloemen biedt Groen een ruime keuze aan exclusieve vazen en decoratiematerialen om uw interieur te verrijken. Echte eyecatchers zijn de vazen van DutZ. Maar ook de uitgebreide collectie zijdebloemen van Silk-ka mag er zijn.

Een boeket zegt meer dan duizend woorden!
Elk boeket of bloemstuk van Groen Flora is uniek. Voor sommige gelegenheden spelen persoonlijke ideeën een belangrijke rol. Door jarenlange ervaring en kennis kan Groen Flora vrijwel elke wens voor u in vervulling laten gaan; ook voor die ene, heel speciale gelegenheid!

Bloemabonnementen
Groen Flora biedt ook het bloemenabonnement aan. Geef steeds weer kleur aan uw werk- of thuisomgeving. Bij Groen Flora kunt u afspraken maken over de periodieke levering van boeketten.

Andere winkels
Neem contact op

We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.