Hoogenboom & Bogers fine Jewellery

Het goudsmedenduo waar Bilthoven trots op is!
Op een mooie locatie aan het Emmaplein in een authentieke winkel annex atelier, worden mensen allervriendelijkst ontvangen door Heleen Hoogenboom en Sanne Bogers.

Zeer ervaren
Heleen is geen onbekende in Bilthoven. Nadat ze in 1987 in Utrecht was gestart, had zij vanaf 1992 tot 2015 een atelier in Bilthoven. Sanne startte haar activiteiten als goudsmid in 2011. De beide ontwerpers/goudsmeden hebben hun activiteiten in 2015 gebundeld en dit bijzondere atelier in Bilthoven geopend. Hoogenboom en Bogers zijn gespecialiseerd in gouden sieraden en werken uitsluitend met gerecycled- of Fairtrade-goud. Ook gebruiken zij conflictvrije diamanten. Vanzelfsprekend zijn alle gebruikte materialen van hoogwaardige kwaliteit.

Collecties
De dames houden beiden van kleine en delicate sieraden, eigenlijk meer kunstwerkjes. Zo ontwikkelden zij in de afgelopen jaren diverse collecties. Op dit moment wordt gewerkt aan de twee collecties ‘De Draden van het Leven’ en ‘Synergy’. Het zijn verschillende collecties met elk een eigen sfeer. Stukken uit de twee collecties kunnen desgewenst wel uitermate goed met elkaar worden gecombineerd.

In opdracht
Heleen en Sanne werken ook graag in opdracht. Zo ontwerpen en vervaardigen zij voor u het gedroomde sieraad. Als je een prachtig paar verlovings- of trouwringen wil hebben, dan weten zij de juiste toon te raken in een eigen unieke stijl. Heb je sieraden die je niet meer draagt, dan kunnen zij die omsmelten en bewerken tot een nieuwe creatie die je weer met liefde en plezier draagt!

Het allermooiste
Voor de mooiste sieraden is een bezoek aan het atelier van Hoogenboom & Bogers meer dan de moeite waard. Heleen en Sanne leiden u graag door hun collecties en geven aan waar de mogelijkheden liggen zo dat u uiteindelijk met het allermooiste en passende sieraad huiswaarts keert.

Gerelateerde winkels
Neem contact op

We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.