Ine Mine Bijous & Mode for You

De winkel
In 2019 betrok Ine Mine de huidige winkel. Groter, waardoor er nog meer leuke bijouterie, accessoires en dameskleding getoond kan worden. Ine van Breda, de drijvende kracht achter Ine Mine, is dan ook heel gelukkig met deze plek!

Net even dat laatste item voor een complete outfit!
Het regelmatig wisselende assortiment is wat Ine Mine zo bijzonder maakt. Je komt er telkens weer echt leuke en verrassende items tegen en dat ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs. Dit maakt de keuze een stuk gemakkelijker. Ine Mine biedt altijd weer dat ene item waardoor elke outfit compleet wordt!

Kleding en bijouterie
Twee kledingmerken, Enjoy en K-Design, maken deel uit van de collectie en zijn echte bestsellers.
Ook de Bijouterie is zeer uitgebreid en herbergt bijvoorbeeld het Nederlandse juweliersmerk Lilly-jewellery met prachtige zilveren en gouden sieraden. Daarnaast zijn er sieraden, horloges en zonnebrillen van By Jam, Bauer Basics, Camps en Camps en Ikki tot de vaste collectie van Ine Mine.

Sjalen Koningin
Een eretitel voor Ine van Breda is nog steeds ‘Sjalen Koningin’. Een werkelijk prachtige collectie siert haar winkel. Van heinde en verre komt men naar Ine Mine voor haar collectie sjalen. “Zelfs collega-modewinkels verwijzen door,” vertelt Ine. “De collectie heeft nu een extra mooi plekje gekregen in de winkel.”

Kom, kijk en vind nu juist dat wat u nog nodig hebt!

Gerelateerde winkels
Neem contact op

We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.