Jeannette’s Haarmode

Al jaren dé salon voor dames en heren!
Al vanaf het begin in 1982 is Jeanette’s Haarmode een begrip in Bilthoven. Ooit gestart in Winkelcentrum De Kwinkelier is Jeannette’s Haarmode sinds november 2018 te vinden in een van de mooiste winkelstraten van Bilthoven. Aan de Julialaan 31a hebben zij een ruime, lichte salon ingericht, waar zowel dames als heren terecht kunnen voor uiteenlopende behandelingen.

Het professionele team staat voor u klaar!
Jeanette’s Haarmode is een fijne, gezellige salon waar gewerkt wordt met een zeer enthousiast en ervaren team. De salon staat voor kwaliteit en een heel plezierige sfeer. Er wordt uitsluitend gewerkt met gerenommeerde merken als Wella Professionals, System Professional en Nioxin. Naast behandelingen zoals knippen, kleuren, permanenten, föhnen en stylen, kunt u bij Jeannette’s Haarmode terecht voor modeaccessoires. In een mooie vitrine treft u bijouterie, damestassen, sjaals en hoeden aan. Leuk als cadeau of gewoon voor uzelf! Het professionele team staat voor u klaar!

Kom langs!
De salon is heel gemakkelijk te bereiken. U kunt gratis parkeren voor de deur met een blauwe parkeerschijf, of in de nabijgelegen parkeergarage (vijf minuten lopen). Ook per trein kunt u onze zaak makkelijk bereiken, want het station ligt op vijf minuten loopafstand.

Gerelateerde winkels
Neem contact op

We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.