Kwalitaria Bilthoven

Geen standaard patatzaak
Wil je meer dan de klassieke frikandel en kroket? Dan ga je naar Kwalitaria Bilthoven! Je kunt er een lekkere snack krijgen, maar ook een volledige lunch of een diner. Kwaliteit én duurzaamheid staan bij Kwalitaria voorop.

Maaltijden
Geen zin om te koken? Bij Kwalitaria zit je goed. Zij hebben voor elk wat wils. (H)Eerlijke maaltijden voor het hele gezin, van een maaltijdsalade tot een burgermenu. Ook aan de kids is gedacht met een speciaal Kwalitaria kidsmenu! Bekijk op de website wat er allemaal mogelijk is! Ga je voor een friet hete kip of een friet gyros? Of wat dacht je van een kipsaté menu? Ook voor de burgerlovers is er een ruime keus bij deze snackbar in Bilthoven. Kies bijvoorbeeld de klassieke Bull burger, de 1838 met gebakken ei of de pittige kipburger.

Vegetarisch
Naast deze toppers, zijn er ook diverse opties voor vegetarische gasten die naar Kwalitaria in Bilthoven komen. Er zijn verschillende salades, broodjes en zelfs vegetarische burgers die onze medewerkers met veel plezier vers voor je bereiden.

Bezorgen in Bilthoven
Woon je in Bilthoven? Dan bezorgt Kwalitaria jouw patat of hamburgers ook graag bij je thuis. Bestel via de website en binnen een half uur staat het lekkers voor je neus.

Gerelateerde winkels
Neem contact op

We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.