Lifestyle & Fashion

Dé ideeën winkel van Bilthoven
Bent u op zoek naar een leuk cadeautje, mooie (woon)accessoires voor binnen of buiten, meubels, originele sieraden, aparte tassen, casual herenkleding? Dan bent u bij Lifestyle & Fashion op de juiste plek. Kom gezellig langs in de concept store in Bilthoven of shop online.

Snuffelen
Lifestyle & Fashion is echt een leuke winkel om in rond te snuffelen en op ideeën te komen. Het is een bijzondere ervaring, echt een plek waar je gewoon zelf eens moet gaan rondkijken. Er is namelijk gewoon te veel om op te noemen. De winkel staat bol van bijzondere accessoires, kleding, servies, bestek, snuisterijen en hebbedingetjes.

Dé cadeaushop van Bilthoven
Ook voor een origineel cadeau zit je bij Lifestyle & Fashion op de eerste rang. Of het nu gaat om sieraden of iets voor de tuin, Je gaat altijd de deur uit met iets passends voor degene die wat te vieren heeft en die je wilt verblijden met een origineel cadeau.

Damesmode
Ook vinden we bij Lifestyle & Fashion leuke damesmode. Ze hebben een fantastische collectie bruidsschoenen van Bridal! Ook de sjaals van Otra Cosa met afbeeldingen van beroemde schilderijen zoals het Melkmeisje of het Meisje met de Parel mogen bijzonder worden genoemd.

We kunnen nog wel even doorgaan, maar het leukste is het natuurlijk als je dit alles gewoon zelf gaat ervaren!

Gerelateerde winkels
Neem contact op

We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.