Bakkerij Krijger

Een echt familiebedrijf
Bakkerij Krijger is een echt familiebedrijf. Al in 1968 vestigde Luxe Bakkerij Krijger zich in Bilthoven op de Julianalaan. In de loop der jaren is het bedrijf met twee extra filialen flink gegroeid. De huidige generatie Krijger heeft de bakkerij in 1994 overgenomen. Nog steeds koopt u hier het lekkerste brood dat elke dag opnieuw vers wordt gebakken. Ook voor taart of gebak kunt u bij Krijger terecht. Daarnaast verkopen zij koekjes, zowel zoete als hartige, diverse soorten cake, boterkoek en ontbijtkoek. En vrijwel alles uit eigen bakkerij!

Groot assortiment
Luxe Bakkerij Krijger biedt een groot assortiment aan brood. Er is groot- en kleinbrood, zoals dit zo mooi in het vak heet. Brood met welluidende namen als Waldkorn, Hollands Grof en Moutkoren. Wit, bruin, hard, zacht, volkoren en meergranen, het is er allemaal. Vanzelfsprekend behoort ook een ambachtelijk bereid stokbrood of een heerlijke croissant tot de mogelijkheden!

Gebak en taarten
Elke dag heeft Luxe Bakkerij Krijger een gezellig assortiment gebak; van Petit Fours en Tompoucen tot divers vruchtengebak en hazelnoot schuimgebak. Voor een feestelijke gelegenheid maakt Luxe Bakkerij Krijger graag een prachtige en creatief versierde taart of het nu voor een huwelijk, bedrijfsfeest of verjaardag is.

Bij Luxe Bakkerij Krijger kunt u van maandag tot en met zaterdag al vanaf 08.00 uur terecht. Zo hoeft u bij geen enkel ontbijt een vers broodje van Krijger te missen! Via Facebook houden zij de klanten op de hoogte van de bijzonderheden én de aanbiedingen!

Ook thuisbezorgd
In overleg bezorgt Krijger uw bestelling binnen de gemeente De Bilt aan huis of op het werk.

Gerelateerde winkels
Neem contact op

We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.