Michel Arendsen kappers

Gezellig én deskundig
Bijna aan het eind van de Nachtegaallaan in Centrum Bilthoven, is een wel heel gezellige kapsalon gevestigd. Voluit Michel Arendsen Kappers zorgt voor een perfecte haarlook. Het team bestaat uit goed opgeleide hairstylisten. Zoals zij het zelf zeggen: “kwaliteit komt niet vanzelf, daar wordt steeds aan gewerkt!”

Hoogste niveau
Bij Michel Arendsen worden zowel intern als extern trainingen gevolgd. Zowel in het binnenland en niet zelden ook in het buitenland, om zo op het hoogste niveau te blijven kappen. Met de nieuwste technieken, creativiteit en inzicht creëert Michel Arendsen en zijn team samen met u, het voor u perfecte kapsel.

Passende uitstraling
Er bestaan geen vaste regels voor hair, beauty en fashion. Het staat niet vast wat u persé wel of juist niet moet doen. Het geheim is dat u samen met Michel Arendsen Kappers uitvindt wat bij uw levensstijl past. Uw bezoek aan Michel Arendsen Kappers moet een waardevolle aanvulling zijn op uw uitstraling en zelfvertrouwen, maar het allerbelangrijkste is dat u zich er goed bij voelt en er iedere dag van geniet.

Gerelateerde winkels
Neem contact op

We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.