MOOI+GEZOND van Frits

Full-service parfumerie en drogisterij
MOOI+GEZOND van Frits is een full-service parfumerie en drogisterij. De drogisterij is zeer goed gesorteerd op het gebied van gezondheid en lichaamsverzorging. In de parfumerie vind je van alles om nog mooier en aantrekkelijk te zijn. Maar liefst drie schoonheidssalons bieden diverse huidverbeteringsprogramma’s, pedicure en nagelverzorging.

Inspirerende winkel
Eenmaal binnen merk je dat MOOI+GEZOND een inspirerende winkel is met een dynamische inrichting waar je direct je weg kunt vinden. De winkel voert een zeer uitgebreid assortiment. Het personeel is deskundig en helpt je graag.

Parfumerie
In de parfumerie zien we een compleet assortiment geuren, huidverzorging en cosmetica van alle bekende en ook minder bekende merken. In het oog springend is de Private Collection. Dit is een heel bijzondere geurlijn en exclusief verkrijgbaar bij MOOI+GEZOND in Bilthoven.

Gezondheid
Op het gebied van gezondheid is MOOI+GEZOND een ware specialist. Zij adviseren u graag over het gebruik van vitaminen, mineralen en supplementen. Voor zelfzorg kunt u hier terecht van paracetamol en pleister tot zelftestapparatuur zoals een bloeddrukmeter.

En meer…
U kunt bij MOOI+GEZOND ook terecht voor een complete bril inclusief gratis oogmeting van Eyelove. Bovendien biedt de winkel een stomerij service van de firma Hartevelt; een topspecialist op dit gebied. Als klap op de vuurpijl is er elke zaterdag een barbier in de winkel om de heren glad te scheren.

Schoonheidssalons
MOOI+GEZOND van Frits beschikt over drie schoonheidssalons. De salons bieden een geweldige, ontspannende ervaring en werken met de merken Clarins®, Collistar®, Sisley®, Hyamatrix® en Hydropeptide®. U kunt er terecht voor huidverbeterende behandelingen, perfecte gelnagels van OPI® en mooi verzorgde handen. Gediplomeerde pedicures dragen zorg voor uw voeten.

Gerelateerde winkels
Neem contact op

We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.