Nijland Woonmakelaars

Typisch Nijland!
“Voel je thuis! Daar doen we echt alles voor,” is de lijfspreuk van Nijland Woonmakelaars. U merkt het direct wanneer u bij hen op kantoor binnenloopt: alsof u thuis komt. Het kantoor in Bilthoven is huiselijk ingericht, de koffie staat altijd klaar en u wordt er meer dan vriendelijk ontvangen.

Belangrijkste stap in het leven
NVM makelaar Nijland helpt u graag bij het nemen van één van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Of het nu gaat om het kopen van uw nieuwe woning, het verkopen van uw huidige woning of uw hypotheek; het enthousiaste, goed opgeleide team staat voor u klaar.

Drie kantoren
Naast Bilthoven heeft Nijland Woonmakelaars nog drie makelaarskantoren in de regio (Doorn, Utrecht en Zeist). Zij kunnen dus verder kijken dan Bilthoven alleen! Bovendien zijn ze al meer dan 65 jaar actief in de makelaardij. Met hun ruime ervaring, uitgebreide kennis en actieve benadering van kopers en verkopers van huizen zijn de makelaars van Nijland zeer succesvol gebleken.

Wat doen ze
Nijland verkoopt woningen en helpt de klanten met het vinden en aankopen van een huis. Ook begeleiden zij relaties met het verhuren en het vinden van een huurwoning. Taxeren behoort tot de dagelijkse werkzaamheden. Nijland is verder actief in nieuwbouwontwikkeling. Vele nieuwbouwprojecten zijn met de tussenkomst van Nijland tot stand gekomen.

Gerelateerde winkels
Neem contact op

We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.