Oogwereld Meijer

Er gaat een wereld voor je open
Sinds 1967 verzorgt Oogwereld Meijer hoogstaande oogmode en oogzorg in Bilthoven en omstreken. Ben je op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of een zonnebril? Bij Oogwereld Meijer vind je alles wat je maar kunt wensen voor je ogen en ben je verzekerd van persoonlijke aandacht en de allerbeste kwaliteit.

Prachtige merken
De merken uit de collectie van Oogwereld Meijer zoals Lindberg, Theo, Lafont, Orgreen en RayBan zijn niet lukraak gekozen. Wat deze merken gemeenschappelijk hebben, is de passie die de ontwerpers en fabrikanten hebben voor hun brillen, net als de passie die Oogwereld Meijer heeft voor het ambacht van opticien.

Een montuur voor elke uitstraling
Oogwereld Meijer richt zich op jou als individu. Wil je energiek, modebewust, ingetogen of juist klassiek overkomen? Voor elke persoon is er een ruime keuze uit modieuze monturen. De opticiens, contactlensspecialisten en optometristen van Oogwereld Meijer voorzien daarbij in oogzorg van de allerbeste kwaliteit en dit alles voor een prijs die bij je past!

Zonnebrillen om mee gezien te worden
Wat is er verleidelijker dan goed te kunnen zien en gezien te worden met een hippe zonnebril. Nieuw seizoen, nieuwe zonnebril. Trends die inspireren en uitdagen en die uw persoonlijkheid onderstrepen, ook dit jaar weer!

Benieuwd geworden? Oogwereld Meijer heet je graag welkom in de winkel aan Julianalaan 38 in Bilthoven of kijk op de informatieve website.

Gerelateerde winkels
Neem contact op

We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.