p.doek mode ∙ lingerie

Mode voor de kwaliteitsbewuste vrouw
p.doek mode ∙ lingerie brengt mode voor de kwaliteitsbewuste vrouw. Al meer dan 80 jaar is de winkel van p.doek een markant onderdeel van het straatbeeld in Bilthoven. Eenmaal binnen wordt duidelijk dat de collectie zorgvuldig is samengesteld uit het aanbod van bekende modemerken. Alles is op overzichtelijke wijze gepresenteerd – onder andere op kleur – zodat elke vrouw haar eigen stijl snel kan vinden in het assortiment.

Van formeel tot sportief
De medewerksters van p.doek helpen u graag aan passende kleding. U kunt kiezen voor een formeel setje, een leuke rok gecombineerd met vest of jasje, maar ook voor een jeans of een sportieve pantalon. Bij p.doek vindt u dameskleding voor iedere situatie of gelegenheid en er is volop keus: verrassend en veelzijdig!

Collectie ontwikkeling
p.doek wordt vaak gevraagd voor de ontwikkeling van collecties van de merken die zij voeren. Hierdoor treft u bij p.doek mode een op de markt vooruitlopend aanbod van kleuren en modellering aan. Hierdoor loopt u bij p.doek altijd voorop!

Lingerie
De afdeling lingerie vormt bij p.doek een belangrijk deel van de winkel. Een zeer grote keus. Immers, een zelfverzekerde en verzorgde uitstraling begint bij het kopen van de juiste lingerie. Door het dragen van mooie en luxe lingerie voelt u zich zelfverzekerd. In de uitgebreide collectie van p.doek ligt de nadruk op elegante, exclusieve en chique ondermode en luxe lingerie merken.

Perfecte match
Bij een bezoekje aan de lingeriewinkel van p.doek kunt u de uitgebreide collectie op uw gemak bekijken. Desgewenst krijgt u deskundig advies. Zo creëert u samen de perfecte match tussen mooie lingerielijnen en uw lichaam.

Beenmode en nachtmode
Verder heeft p.doek een uitgebreid assortiment beenmode en comfortabele nachtmode, dusters, huispakken en sportbeha’s. Voor de heren zijn er sokken, ondermode en nachtmode.

p.doek mode ∙ lingerie is al jaren een begrip in de regio!

Gerelateerde winkels
Neem contact op

We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.