PCB uitvaartzorg

“Wij staan voor iedereen klaar!”
Het is inmiddels een vertrouwd gezicht geworden in Bilthoven Centrum, de PCB Uitvaartwinkel op het Uilenpad 1. We lopen er vaak langs en vragen ons af wat deze winkel zo bijzonder maakt. Binnen maken we kennis met gastvrouw Wildine Oosterom. Zij vertelt dat de ‘winkel’ eigenlijk veel meer een informatie- en adviescentrum is voor begrafenissen en crematies.

Kleinschalige organisatie
PCB Uitvaartzorg werd in 1933 opgericht als vereniging met als doel het verzorgen van uitvaarten die passen bij de overledene en nabestaanden, ongeacht religie, levensovertuiging of cultuur. PCB is een kleinschalige organisatie die als coöperatie haar taken zonder winstoogmerk uitvoert en zeer deskundig is. Ook heeft PCB een depositofonds, waarin u het geld voor een uitvaart kunt laten beheren.

De Uitvaartwinkel
“Daarnaast biedt PCB Uitvaartzorg een bijzonder assortiment voorwerpen voor rondom de uitvaart zoals grafmonumenten, urnen, herinnering sieraden, condoleancekaarten en boeken over verlies en rouwverwerking; ook voor kinderen!”, aldus Wildine. Ook biedt de PCB Uitvaartwinkel een mooie collectie troostgeschenken om je medeleven te betuigen aan de nabestaanden.

Laagdrempelig
Stap rustig eens binnen in de winkel op het Uilenpad voor informatie en advies over een uitvaart of over het PCB Depositofonds. Een afspraak maken kan ook.

Gerelateerde winkels
Neem contact op

We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.