PCB uitvaartzorg

“Wij staan voor iedereen klaar!”
Het is inmiddels een vertrouwd gezicht in Bilthoven Centrum, de Uitvaartwinkel van PCB Uitvaartzorg op het Uilenpad 1. We lopen er vaak langs en vragen ons af wat deze winkel zo bijzonder maakt. Binnen maken we kennis met gastvrouw Wildine Oosterom. Zij vertelt dat de winkel inmiddels inderdaad een oude bekende is in de regio, maar dat er wel recentelijk een naamswijziging heeft plaatsgevonden. De winkel is zoveel meer dan een plek waar je een urn kunt kopen of een herinneringssieraad. U kunt er namelijk ook terecht voor advies over een begraafplaats of crematorium, of voor een oriënterend gesprek over uw wensen voor uw uitvaart. Het was even zoeken naar een naam die de vlag beter dekt, maar wij denken met de naam “Afscheidswinkel van PCB Uitvaartzorg” goed voor de dag te komen.

De Afscheidswinkel
“Naast advies en een luisterend oor, biedt de Afscheidswinkel van PCB Uitvaartzorg ook nog altijd een bijzonder assortiment voorwerpen die gerelateerd zijn aan uitvaarten zoals herinneringssieraden, grafmonumenten, urnen, condoleancekaarten en boeken over verlies en rouwverwerking – ook voor kinderen!”, aldus Wildine. Ook biedt de Afscheidswinkel van PCB Uitvaartzorg een mooie collectie troostgeschenken waarmee je je medeleven kunt betuigen aan nabestaanden.

Kleinschalige organisatie
PCB Uitvaartzorg werd in 1933 opgericht als vereniging met als doel het verzorgen van uitvaarten die passen bij de overledene en de nabestaanden, ongeacht religie, levensovertuiging of cultuur. PCB is een kleinschalige organisatie die haar werkzaamheden zonder winstoogmerk uitvoert en door de ruime ervaring zeer deskundig is. Ook heeft PCB een depositofonds, waarin u het geld voor uw uitvaart kunt laten beheren. Wij zijn actief in Bilthoven, Zeist, maar ook in Utrecht en alle plaatsen eromheen.

Laagdrempelig
Stap rustig eens binnen in de winkel op het Uilenpad en laat u inspireren voor uw uitvaart, kom onze brochure halen over het PCB Depositofonds of  kom langs voor een bakkie troost. Als u vooraf een afspraak maakt, ruimt Wildine de benodigde tijd voor u in, in haar agenda en weet u zeker dat zij er helemaal voor u is.

Gerelateerde winkels
Neem contact op

We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.