Reisburo Cerimovic
Bilthoven

Reisburo Cerimovic

Ervaar de klasse van Reisburo Cerimovic
Reisburo Cerimovic Bilthoven is een gezellig reisbureau met bevlogen medewerkers. Mejasa Cerimovic is sinds 2011eigenaar van dit dynamische reisbureau en loodst je samen met het team door het zeer ruime aanbod vakantiebestemmingen en reizen over de hele wereld! Bij je bezoek aan het reisbureau voelt het eigenlijk al een beetje als een vakantie, niet in de laatste plaats door de aansprekende decoratie van de ruimte en het enthousiasme en ervaringen van de reisspeciallisten.

Zekerheden
Reisburo Cerimovic biedt de klant zekerheid.

Maatwerk
Ten eerste is het altijd maatwerk. Door hun expertise stellen ze de reis samen die zelfs de wensen overtreft van hun klanten. Daar zijn ze zoals ze dit zelf zeggen: ‘heel goed in’!

Dichtbij
Reisburo Cerimovic is, zeker voor Bilthovenaren, dichtbij!

Onafhankelijk
Daarbij is het reisbureau volledig onafhankelijk van welke reisorganisatie dan ook. Ze bieden het assortiment van ruim 200 touroperators en reis gerelateerde diensten aan, dit alles onder één vakantiedak.

Hoge klasse
Reisburo Cerimovic beschikt over een wereld aan kennis, ervaring en tips. Zij zijn echt experts op hun terrein!

Prijsbewust
Als laatste punt noemen zij prijsbewust. Ze zoeken naar het maximaal haalbare binnen de grenzen van jouw vakantiebudget. Zo laten ze jou optimaal genieten. Mooie vakantieherinneringen zijn bij Reisburo Cerimovic altijd betaalbaar!

Kortom, voor een goed georganiseerde reis of vakantie is bij Reisburo Cerimovic het juiste adres!

Reisburo Cerimovic is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Gerelateerde winkels
Neem contact op

We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.