Ruyssenaars Makelaars

Met beide benen op de grond
Ruyssenaars Makelaars heeft al sinds de oprichting in de jaren ’70 de sterke ambitie om voorop te lopen en met het motto steeds dat ‘andere’ makelaarskantoor te willen zijn. Integriteit, transparantie en realiteitszin zijn voor Ruyssenaars kernwoorden die het kantoor juist typeren. Reële opdrachten. Geen luchtkastelen. Gewoon met beide benen op de grond.

Opvallende huisstijl
Deze kernwoorden hebben ons door de jaren heen geholpen te doen groeien. Stilzitten betekent achteruitgang, dus laat de markt maar zien dat we in beweging zijn! De huidige, groeiende woningmarkt gaat hand in hand met een – in het geval van Ruyssenaars – compleet nieuwe huisstijl: de gevel van kantoor, de straatborden, de website en nog veel meer uitingen zijn vernieuwd om de naam nóg meer kenbaar te maken!

Lid NVM
Ruyssenaars makelaars is een jong en zeer gedreven team, waar de klant te allen tijde centraal staat. De directie wordt gevoerd door Martijn Ruyssenaars en Anton van Ginkel, beiden Register Makelaar Taxateur (RMT) en lid NVM. Martijn en Anton worden ondersteund door de binnendienst-collega’s Merel en Annemarie die beiden ook al jaren werkzaam zijn bij Ruyssenaars Makelaars.

Diensten
De diensten die Ruyssenaars Makelaars graag voor u uitvoert zijn: aankoop, verkoop (waaronder stille verkoop), taxatie en niet in de laatste plaats zoekopdrachten. Verder is Ruyssenaars ook gespecialiseerd in het topsegment.

Wilt u weten wie Ruyssenaars is en wat ze precies doen? Zij openen deuren die voor anderen als gesloten worden gezien…. Loopt u eens binnen voor een kennismakingsgesprek?

Gerelateerde winkels
Neem contact op

We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.