Top’s Edelgebak

Top’s Edelgebak. Waar smaak gevangen wordt in de mooiste creaties!

Wie de stijlvolle winkel van Top’s Edelgebak binnenloopt, weet direct wat wordt bedoeld met ‘Edelgebak’. In de prachtige en overzichtelijke vitrines komen de mooiste ingrediënten en bijzondere vormgeving samen. Heerlijke creaties die ook gelijke tred houden met het seizoen. De smaak van al dit moois is betoverend lekker. Door niet aflatend vakmanschap komen de patissiers tot taarten, gebakjes, chocoladecreaties, bonbons, diverse friandises en andere lekkernijen die hun weerga niet kennen. Het ‘Topteam’ loodst u als bezoeker enthousiast door de welhaast ongekende mogelijkheden als u iets lekkers bij de koffie wilt in grote of kleine kring.

Voor elke gelegenheid
Top’s Edelgebak geeft smaak aan elk feest. Ook als het gaat om een taart voor de mooiste dag van je leven of iets bijzonders te vieren. Telkens weet Top’s Edelgebak u te verrassen. Maar evengoed is Top’s de aangewezen plek voor momenten dat u zichzelf eens echt wilt verwennen.

Vorstelijk gebak
Al bijna 90 jaar komen de mooiste creaties uit het atelier van Top’s Edelgebak. Inmiddels staat de derde generatie Top aan het roer en de vierde generatie loopt zich al warm in de banketbakkerij. Als er een patissier is die het predicaat ‘Vorstelijk’ verdient is dit zeker Top’s Edelgebak.

Gerelateerde winkels
Neem contact op

We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.