Top’s Secret IJs

Zodra in het voorjaar de ijssalon opengaat, is het druk en dat blijft het tot op de laatste openingsdag in de herfst. Niet zo gek, want de ruim 30 soorten room- en sorbetijs van Top’s SECRET IJs zijn gewoonweg heerlijk! Je proeft het fruit, de volle, romige melk en yoghurt, de chocola, allemaal pure ingrediënten; ook te verkrijgen in glutenvrije hoorntjes. Bovendien is het sorbetijs lactosevrij!

Beste banketbakkersijs van Nederland
Sinds de opening in 2013 is Top’s SECRET IJs een ongekende hit. Het wekt dan ook geen verbazing dat het ijs van Top’s SECRET in 2019 is uitgeroepen tot het beste banketbakkersijs van Nederland!

Het geheim
Op de vraag wat het geheim is van Top’s SECRET IJs is het antwoord steevast VERS! De melk komt van Boer Toon en wordt na het melken nog op dezelfde dag geleverd en door Top’s SECRET zelf gepasteuriseerd. Zo zijn ze verzekerd van verse boerenmelk die de basis vormt voor het room-banketbakkersijs. Daarnaast gebruiken zij echte Griekse yoghurt. Een stevige, volle en eiwitrijke yoghurt met heel veel smaak. Maar er moet toch meer zijn. Dat klopt. Het grootste geheim wordt met enige omzichtigheid onthuld: Liefde voor het vak van ijsbereider!

Gerelateerde winkels
Neem contact op

We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.