VakantieXperts Reisbureau
Cerimovic

Ervaar de Xpertise
VakantieXperts Reisbureau Cerimovic Bilthoven is een gezellig reisbureau met bevlogen medewerkers. Mejasa Cerimovic is sinds 2011eigenaar van dit dynamische reisbureau en loodst je samen met het team door het zeer ruime aanbod vakantiebestemmingen en reizen heen. Bij je bezoek aan het reisbureau voelt het eigenlijk al een beetje als een vakantie, niet in de laatste plaats door de aansprekende decoratie van de ruimte.

VakantieXperts Bilthoven maakt deel uit van een keten met 210 reisbureau’s verspreid over Nederland. Naast vakantiereizen, kun je hier terecht voor zakenreizen en groepsreizen. Daarmee behoort VakantieXperts met meer dan 800 medewerkers tot de grootste reisbedrijven in Nederland.

Zekerheden
VakantieXperts Reisbureau Cerimovic biedt de klant vijf zekerheden.

Ten eerste is het altijd maatwerk. Door hun Xpertise stellen ze de reis samen die zelfs de wensen overtreft van hun klanten. Daar zijn ze zoals ze dit zelf zeggen ‘heel goed in’!

Het reisbureau is, zeker voor Bilthovenaren, dichtbij!

Daarbij is het reisbureau volledig onafhankelijk van welke reisorganisatie dan ook. Ze bieden het assortiment van ruim 200 touroperators en reisgerelateerde diensten, dit alles onder één vakantiedak.

Reisbureau Cerimovic beschikt over een wereld aan kennis, ervaring en tips. Zij zijn echt Xperts op hun terrein!

Als laatste punt noemen zij prijsbewust. Ze zoeken naar het maximaal haalbare binnen de grenzen van jouw vakantiebudget. Zo laten ze jou optimaal genieten. Mooie vakantieherinneringen zijn bij Reisbureau Cerimovic altijd betaalbaar!

Kortom, voor een goed georganiseerde reis of vakantie is bij VakantieXperts Reisbureau Cerimovic het juiste adres!

VakantieXperts is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Gerelateerde winkels
Neem contact op

We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.