v/d Pol Meubelen

Alles voor binnen en buiten
Inspiratie opdoen voor uw binnen- of buiteninterieur? Kom langs bij v/d Pol in Bilthoven. Midden in het centrum van Bilthoven vindt u de grootste showroom van v/d Pol en 200 meter verderop zijn de tuinmeubelen te bekijken. Een bezoek is eenvoudig te combineren.

2000 m² woonplezier
Van buiten lijkt de winkel misschien klein, maar de winkel is wel 2000 m² groot! Verdeeld over twee verdiepingen vindt u een wereld aan meubels in verschillende stijlen; modern, industrieel, klassiek of landelijk. Stijlen zijn met elkaar te combineren en vele voorbeelden daarvan staan in de showroom opgesteld. zijn daadwerkelijk te zien bij v/d Pol. Bankstellen in diverse prijsklassen, meer dan 200 modellen stoelen, kasten, zowel groot als klein, tafels in vele soorten en maten, fauteuils, accessoires, kleden, verlichting, muurdecoratie en nog veel meer.

Ongedwongen sfeer
U kunt in de showroom heerlijk rondlopen en alles bekijken in een ongedwongen sfeer. V/d Pol staat voor service en kwaliteit en de medewerkers denken graag met u mee. In filiaal Bilthoven is ook de interieurstylist van v/d Pol aanwezig. Neem foto’s mee van de huidige situatie en kom naar de winkel voor deskundig advies.

Tuinmeubelen
De tuinmeubelen van v/d Pol staan apart opgesteld in de showroom voor tuinmeubelen, zo’n 200 meter verderop (Rembrandtlaan 40). Ook hier is de keuze overweldigend!

v/d Pol is CBW Erkend

Gerelateerde winkels
Neem contact op

We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.