Van Dort Bodyfashion

Lingerie, bad- en nachtmode
Van Dort Body Fashion op de Julianalaan 51 is geheel gewijd aan lingerie en bad- en nachtmode. Het is een ruim opgezette winkel met een prachtige collectie. Het adviesteam helpt je graag om de mooiste creaties met de juiste maat te vinden.

Lingerie vormt de basis
Lingerie is de basis van elke outfit. De juiste lingerie kan je outfit er beter uit laten zien. Denk hierbij aan shapewear en BH’s. Mooie lingerie kan je bovendien een goed gevoel geven. Bij Van Dort BodyFashion vind je lingerie met leuke designs en ontwerpen van merken als Love Stories, Calvin Klein en Björn Borg. Denk hierbij niet alleen aan BH’s en slips, maar ook aan pyjama’s, body’s en kimono’s.

Love Stories
Love Stories is een Zweeds lingerie merk dat bekend staat om de unieke designs. Het merk is ontstaan omdat men een bepaalde stijl miste tussen alle lingerie die toen verkrijgbaar was. De meeste ontwerpen waren of heel sportief of juist romantisch. Ontwerpster Marloes Hoedeman begon daarom met het ontwerpen van veelzijdige lingerie die sexy is, maar waar vrouwen zich wel prettig in zouden voelen. Vooral de bralette is een geliefd item bij Love Stories. Je zult geen enkele voorgevormde BH vinden in de collecties van Love Stories.

Bad- en nachtmode
Van Dort BodyFahion biedt niet alleen lingerie, maar ook badmode, nachtmode, en body’s. Bikini’s met speelse ontwerpen, badmode die je er uniek laat uitzien. Je kunt van Love Stories de lingerie en badkleding als een setje dragen, maar je kunt de verschillende prints ook mixen. De filosofie van Van Dort is dat lingerie net als kleding, gezien mag worden!

Gerelateerde winkels
Neem contact op

We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.