Veldhoven Interieurs

Veldhoven Interieurs: van een enkele stoel tot een compleet ingerichte woning!

Veldhoven Interieurs aan de Vinkenlaan verzorgt al meer dan 100 jaar de mooiste designmeubelen, bijzondere vloerbedekking, smaakvolle verlichting en de fijnste stoffen voor een ongekend stijlvol interieur. Bovendien is Veldhoven een totaalinrichter met een persoonlijke benadering. De klant wordt volledig ontzorgd, omdat Veldhoven altijd nóg verder denkt dan de klant.

Bron van inspiratie
De toonzaal van Veldhoven is een bron van inspiratie voor diegenen die op zoek zijn naar een nieuw interieur of een nieuw element. Als bezoeker tref je hier een mix van merken en stijlen die samen een fantastisch geheel kunnen vormen. Van de klassieke Orange Slice van Artifort tot de totaaloplossing op kastengebied van Interlübke. Ook prachtige creaties van Pastoe, Castelijn, Gelderland, Cor en De Sede zijn in sfeervolle interieuropstellingen te bewonderen. Op het gebied van stoffen en vloerbedekking zijn De Ploeg, Jab, Nouwens & Bogaers, Van Besouw, Forbo en Therdex vertegenwoordigd. Bij verlichting is onder andere het eigenwijze Foscarini opgenomen.

Totaaloplossing
Het zijn niet alleen de schitterende meubelen, vloeren, verlichting en stoffen van Nederlandse en Europese fabrikanten die leidend zijn. Veldhoven denkt graag in totaaloplossingen waarbij ook bouwkundige ingrepen kunnen worden uitgevoerd voor het beoogde interieur. Het grote voordeel hiervan is dat de regie volledig in handen is van Veldhoven. Eén aanspreekpunt voor de gehele inrichting en verbouwing.

Gerelateerde winkels
Neem contact op

We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.