Vishandel Volendam

Volop genieten van Volendammer vis
Vishandel Volendam Bilthoven biedt dagelijks een groot en vers assortiment vis. Naast dagverse vis hebben zij ook kibbeling van echte kabeljauw en topkwaliteit haring. Ook voor een gerookte IJsselmeer-paling en voor heerlijk verse schaal- en schelpdieren kun je bij Volendam terecht.

Vishandel Volendam biedt een gevarieerd assortiment verrassende visspecialiteiten. Met hun creatieve inslag zorgen ze steeds weer voor bijzondere en hippe creaties.

Schotels, maaltijden en hapjes
Met al deze topkwaliteit vis maakt Vishandel Volendam ook de lekkerste opgemaakte schotels, soepen en kant en klaar gerechten. Verwen uw gasten of uzelf bijvoorbeeld met een heerlijke tonijn of octopuscarpaccio. Heb je wat te vieren en wil je wat anders presenteren dan kaasblokjes? Dan zullen de luxe vishapjes van Vishandel Volendam een welkome en fascinerende afwisseling zijn. Ook kun je terecht voor een lekker broodje vis voor onderweg of thuis.

Zin in sushi?
Bij Vishandel Volendam kun je op vrijdag en zaterdag terecht voor dagverse sushi. Wij hebben een ruim aanbod sushirollen die feestelijk worden gepresenteerd. Het weekend kan niet beter beginnen dan met heerlijke sushi en een glaasje wijn!

Gerelateerde winkels
Neem contact op

We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.