Wijnhuis Zuid

Waar traditie en een nieuwe aanpak samenkomen
Een prachtige gevel met een heuse trap naar de toegang. Het straalt een grandeur uit welke past bij een traditionele wijnhandel. Met Wijnhuis Zuid is ook het beroemde wijnbedrijf J. Baas & Zn. vertegenwoordigd, dat bij de start in 2016 van Wijnhuis Zuid is geïntegreerd. Bij velen is dit een gevleugelde naam met een meer dan 100-jarige ervaring.

Smaakprofiel
Wijn is een traditioneel product dat al eeuwen wordt gemaakt en gedronken. Rondom wijn is zo veel te vertellen én te proeven dat een mensenleven te kort is om ook maar een gedeelte van alle soorten wijnen over de tong te hebben gehad. Het is daarom belangrijk dat je een hulpbron hebt om snel je smaak te bepalen en teleurstellingen te voorkomen.

Wijnhuis Zuid heeft hiervoor een nieuwe aanpak bedacht met het Smaakprofiel. In de winkel of op hun informatieve website, kun je vragen beantwoorden die gaat over jouw smaak. Na het invullen krijg je al snel een idee waar jouw favoriete wijn is te vinden in de winkel. Immers, de gehele winkel is ingericht op dit smaakprofiel! Vanaf dat moment kom je altijd thuis met wijn die jij nu eenmaal de lekkerste vindt.

Verdiepende website
Wil je meer weten over druivenrassen en wijn, kun je eenvoudig door de druivenrassen ‘surfen’ en door deze aan te klikken krijg je een overzicht van de wijnen van Wijnhuis Zuid die met dit druivenras is gemaakt. Mocht je de draad een beetje kwijt zijn, stuur dan een mailtje en krijg een advies op maat.

Proeverijen
Het leukste blijft natuurlijk de wijnhandel zelf te bezoeken. In de sfeervolle winkel is een enorme keus aan wijn. Regelmatig organiseren zij ook op aansprekende locaties een wijnproeverij zodat je jezelf kan bekwamen in het proeven, het bepalen van smaak en de bijpassende wijn.

Gerelateerde winkels
Neem contact op

We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.