Xenos

Net even anders
Vind je het leuk om je huis gezellig te maken met meubels, woondecoratie, servies en andere accessoires? Dan kun je bij Xenos goed terecht. Bij Xenos koop je de mooiste kasten, relaxte hangstoelen, handige prullenbakken en heel veel meer voor het huishouden.

Inspiratie voor jouw interieur!
Ben je op zoek naar een mooie salontafel of tijdloze tuinmeubelen? Kijk dan eens op xenos.nl of kom kijken in de winkel. Maak je huis of tuin helemaal af met de leukste woonaccessoires, zoals sierkussens, kaarsen en mooie plateaus. Maak indruk op je vrienden met jouw verrassende interieur en met het lekkere food assortiment van Xenos. Geheel in stijl geserveerd op het mooiste servies. Geïnspireerd geraakt? Kom dan naar Xenos op de Julianalaan 14 in Bilthoven.

Korting op veel producten
Ben jij ook nog eens gek op koopjes, aanbiedingen en goede deals? Kom dan regelmatig naar de winkel of bekijk de webpagina vol met acties. Dat betekent de beste aanbiedingen met heel veel korting! Shop kussens, serviessets en kaarsen tegen een scherpe prijs. Daar vind je het hele jaar door leuke items tegen een nog leukere prijs. Dus sla je slag en shop 24/7 online met korting op xenos.nl of kom naar de winkel. Veel shopplezier!

Gerelateerde winkels
Neem contact op

We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.