Winkelen

Waarom is winkelen in Bilthoven zo plezierig?

Bilthoven heeft een mooi en gevarieerd winkelaanbod. Naast filialen van enkele bekende ketens zijn er opvallend veel familiebedrijven die soms al generaties meegaan en een begrip zijn in het dorp. Bovendien is er een heel aantal unieke en specialistische winkels die je alleen in Bilthoven aantreft. Kwaliteit leveren is voor veel winkeleigenaren een persoonlijke uitdaging. De bejegening van de klant is prettig beleefd en vriendelijk. Het winkelcentrum heeft een rustig, dorps en groen karakter.

Warm welkom
In de Bilthovense winkels krijg je het gevoel dat je meer dan welkom bent. Je bent er niet een van de velen die op een dag de winkel binnenloopt, je wordt daadwerkelijk met aandacht benaderd en krijgt advies gebaseerd op kennis, kunde en ervaring. In Bilthoven kun je de hoogste servicegraad verwachten.

Gezellige terrasjes en restaurants
Moe van het winkelen of gewoon een beetje dorst of trek gekregen? Op verschillende terrasjes vind je een fijn plekje om te genieten van mooi weer, een drankje en eventueel een versnapering. Bij de verschillende lunchrooms en restaurants kun je ook binnen genieten van een kleine kaart of een volledige lunch of diner. Bilthoven beschikt bovendien over een heuse ijssalon en een Grand Café!

Kwinkelier
Het aangrenzende Winkelcentrum Kwinkelier met een aantal landelijke winkelketens en lokale specialisten vergroot het winkelaanbod en winkelgenot verder.

Goed bereikbaar
Het centrum van Bilthoven is goed verbonden met de regio en de rest van Nederland. Het heeft een eigen trein- en busstation zo dat u vanuit alle richtingen Bilthoven kunt bereiken. Liever met de auto op weg? Geen enkel probleem! Bilthoven centrum kent ruime en gratis parkeerfaciliteiten. Komt u met de fiets? Wat fijn! De fiets kunt u op het station of in een van de vele fietsnieten in het centrum kwijt. De elektrische fiets kunt u opladen aan het gratis oplaadpunt bij Top’s Secret IJs.

Neem contact op

We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.